Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönen’de Sebeplili Yağlı Güreşleri’nin tarihi belli oldu

Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı

Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin müjdesini veren Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, güreşlerin yapılacağı tarihi duyurdu.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin müjdesini verdi. 2023 yılı Gönen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerin Ağası Hüseyin Eroğlu ve Yağlı Güreşler Düzenleme Komitesi Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Palaz, 2024 yılı Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin tarihini de netleştirildi. Tüm katılımcıların ortak kararıyla, güreşlerin Gönen Belediyesi Güreş Sahası’nda 18 Haziran Perşembe günü, Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde düzenleneceği duyuruldu. Bu yıl düzenlenecek Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’ne, Tarihi Kırkpınar’da derece yapmış baş pehlivanların ve bölgedeki amatör güreş kulüplerinin katılması bekleniyor.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI GÖNEN’E DAVET EDİYORUM”

Güreş severlerin merakla beklediği etkinliğin bu yıl da düzenlenecek olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu vurgulayan Başkan Palaz, “Gönen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri, bölgenin en önemli kültürel etkinliklerinden biri. Gönen Belediyesi olarak geleneksel mirasımızı yaşatmak ve tanıtmak adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Gönen’in güreş tutkunlarını ağırlayacak olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızı ve tüm vatandaşlarımızı bu güzel etkinlik için Gönen’e davet ediyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ