Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönen Bandırma’nın il olmasına ne diyor?

“Balıkesir’den Gönen görünmez” Bandırma’nın

“Balıkesir’den Gönen görünmez”

Bandırma’nın il olması durumunda Bandırma’ya bağlanacak ilçeler arasında bulunan Gönen’de de il konusu gündemde. 

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, son günlerde yeniden alevlenen Bandırma’nın il olması konusunda açıklama yaptı. Gönen halkının Bandırma’nın il olmamasıyla ilgili bakış açısını aktaran Palaz, Bandırma’yı desteklediklerini söyledi.

Bandırma’nın il olması gerektiğini her ortamda dile getirdiklerini belirten Palaz, “Bizde bir söz vardır; ‘Balıkesir’den Gönen görünmez’ diye biz bu cümleyi her gittiğimiz ortamda söylüyoruz zaten. Belkide Bandırma’nın il olmasını en çok isteyen ilçe biziz.” dedi.

BANDIRMA-GÖNEN ARASI 20 DAKİKA

Gönen iş dünyasının da Bandırma’nın il olmasına sıcak baktığını aktaran Palaz, “Ne olursa olsun iş dünyası da işlerini çözmek için Balıkesir’e giderek 1,5 saatlik bir yol çekmek zorunda ama Bandırma il olduğu zaman mahalleden mahalleye geçmiş olacağız. Bandırma-Gönen arası 20 dakikalık yol. Hem işlemler hem de zamandan kazanmak için Bandırma’nın il olması bizim içinde önemli. Ayrıca Bandırma Gönen’in İstanbul’a ve Bursa’ya açılan kapısı.” diye konuştu.

“HER ZAMAN TOLGA BAŞKANIN YANINDAYIZ”

Bandırma’nın il olması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Palaz şunları söyledi: “Bandırma’nın il olması için her türlü desteği vermeye hazırız. Ben bulunduğum her ortamda Bandırma’nın il olması gerektiğini ve bu konuda her türlü desteği vereceğimizi söylüyorum. Bandırma her zaman Gönen’in ağabeyi konumundadır. Bandırma’nın il olması her zaman bizim menfaatimizedir. İl olma konusunda üstümüze ne görev düşerse yapmaya hazırız ve her zaman Tolga Başkan’ın yanındayız.”

HABER: Tufan Dalgıç