Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın Şampiyonluk Kupası Bandırma’da

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği,

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği, Galatasaray’ın şampiyonluğu şerefine 23’üncü Şampiyonluk Balosu gerçekleştirdi. Galatasaray’ın Şampiyonluk Kupası, Bandırmalı taraftarlar için sergilendi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında Süper Lig Şampiyonu olan Galatasaray Spor Kulübü’nün şerefine Bandırma’da 23’üncü Şampiyonluk Balosu düzenlendi. Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Grand Asya Otel’de düzenlediği baloya Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Yücel, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Osman Kocaman, Bandırma Eski Belediye Başkanı Dursun Mirza, siyasi parti temsilcileri ve Galatasaray taraftarları katıldı.

“GALATASARAY RUHUNU BU ÇATI ALTINDA YAŞATACAĞIZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Yücel, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ve Galatasaray’ın 23’üncü Şampiyonluğu sonrası Bandırmada güzel bir gecede birlikteyiz. Türkiye’nin ilk ve tek 4 yıldızlı takımı, tarihindeki başarılarla gurur duyduğumuz, dünyanın en değerli 20 spor kulübü arasında gösterilen Galatasaray Spor Kulübü’nün Bandırma’daki derneği olarak, Galatasaray ruhunu ve centilmenliğini bu çatı altında yaşatacağız.” dedi.

“NİCE 100’ÜNCÜ YILLARA”

Galatasaray’ın en kısa zamanda 5’inci yıldızını da alacağına inandığını söyleyen Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Osman Kocaman, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Galatasaray’ın şampiyonluğu çok yakıştı. Ali Sami Yen’in sınıf arkadaşlarıyla Galatasaray’ı kurduğu sınıfta okuma şerefine nail oldum ve bunun gururunu yaşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin de batıya açılan medeniyette bir spor kulübünden bahsediyoruz. Takımımızın başarısı inşallah bizlerden sonra nice 100’üncü yıllara devam edecektir.” diye konuştu. Galatasaray’ın Şampiyonluk Kupası verilen yemek davetinde Bandırmalı Galatasaray taraftarları için sergilendi. Taraftarlar bando eşliğinde Galatasaray marşlarına eşlik etti. Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin 29 yeni üyesine, üyelik beratları takdim edildi. Gece sanatçıların seslendirdiği şarkılarla devam etti.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin