Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eximbank Bölge Yöneticileri BTB ile görüştü

Bandırma Ticaret Borsası (BTB),

Bandırma Ticaret Borsası (BTB), Türk Eximbank Marmara ve Ege Bölgesi yöneticilerini ağırladı. BTB Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu görüşmede Eximbank’ın sunduğu krediler, BTB üyelerinin mevcut ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilecek önlemler, ihracat sigortalarının kapsamlarıyla ilgili konular görüşüldü.

“EXİMBANK İLE DAHA GÜÇLENDİRİCİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

BTB’ye gerçekleştirilen ziyaretten sonra konuşma yapan Başkan Can Ata Tan, “Eximbank, reeskont kredisi, sevk sonrası reeskont kredisi, ihracata yönelik yatırım kredisi, ihracata yönelik işletme sermaye kredisi, kısa vadeli yurt içi kredi sigortası, poliçe-akredif iskonto programı, alıcı kredisi programları alanlarında hizmet veriyor.İhracatçı üyelerimizin Eximbank işbirliğiyle yapacakları çalışmaların daha güçlendirici ve verimliolacağını düşünüyorum.”dedi.

Borsa üyelerinin faydasına olan tüm paydaşlarla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiklerinin altını çizen BTB Başkanı Tan, Türk Eximbank yöneticilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haber: M. Nur Uysun