Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdek’te bölge turizmi için izlenecek yol görüşüldü

Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu

Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy ile toplantı gerçekleştirdi.
Kapıdağ ve bölgedeki turizmin geliştirilmesi amacıyla Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası ortaklığında oluşturulan ve hızla çalışmalarına başlayan “Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu” ziyaretlerini sürdürüyor.
Bölgedeki turizmi geliştirmek için yapılan görüşmeler kapsamında komisyon, beraberinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile birlikte Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy’u ziyaret etti. Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz ve Bandırma Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sönmez Bekdemir’in de yer aldığı programda bölge turizminin geliştirilmesi için izlenecek yol ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.
BÖLGE TURİZMİ İÇİN ATILABİLECEK ADIMLAR ÜZERİNDE DURULDU
Kapıdağ turizminin nasıl daha efektif kullanılabileceğine yönelik önerilerin tartışıldığı toplantıda; farklı turizm destinasyonları oluşturulması, turizmin sürekli hale getirilmesi için atılabilecek adımlar ve Erdek turizminin nitelikli hale getirilmesi için yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu. Sürece yön verme açısından önemli olan toplantı hakkında konuşan Kaymakam Atakan Atasoy, “Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Onur Adıyaman, Erdek ve Bandırma Ticaret Odaları tarafından oluşturulan “Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu” ile Erdek Kaymakamlığımızda toplantı gerçekleştirdik. İlgili aktörlerin birbirleriyle işbirliğini geliştirerek bölgemizin turizm alanında planlı yol alabilmesini sağlamak istiyoruz.”dedi.

HABER MERKEZİ