Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdek’te bir istifa da MHP’den

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetimi istifa ettiğini açıkladı.
Erdek siyasetinde sular durulmuyor. Erdek’te siyasi partiler çalkalanmaya devam ederken bir haber de Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldi. MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, kendisi ve yönetiminin parti üyelik durumunu gizli tutarak istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Davran, istifa gerekçesinin ise ilçe teşkilatının iradesinin MHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yok sayılması olduğunu söyledi.
“HER ZAMAN LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ”
2022’nin aralık ayından bugüne kadar MHP için hizmet ettiklerini vurgulayan Davran, “2022 Aralık ayından itibaren Erdek İlçe Başkanlığı görevimi ülkücü hareket şuuruyla bugüne kadar en iyi şekilde yerine getirdim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte Erdek için elimizden gelenin fazlasını yaparak, hizmet etmeye çalıştık. Liderimiz Devlet Bahçeli’ye verdiğimiz sözü en iyi şekilde yerine getirdik. Partimize olan küskünlükleri bitirdik. Birlik olduk. Her zaman liderimizin ve davamızın arkasındayız.” dedi.
“İSTİFA EDİYORUZ”
31 Mart Yerel Seçimleri için çalıştıkları süreçte il yönetimi ile sorun yaşandığını ifade eden Ahmet Davran, “2024 Yerel seçimlerine hazırlandığımız bu süreçte ilçe teşkilatımızın iradesinin İl Başkanlığı tarafından yok sayılmasına istinaden şu andan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak parti üyeliklerimiz saklı kalmak kaydıyla görevlerimizden istifa ediyoruz. Ülkücülük bazen; evinin bir köşesine çekilip, onurlu bir şekilde yaşamaktır. Gerekli basın açıklaması önümüzdeki günlerde yapılacaktır.” diye konuştu.
Haber: Mihriban Nur Uysun