Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdek’e 2024 yılında Mavi Bayraklı Ödüllü Plajlar

Erdek’te Mavi Bayraklı Ödüllü

Erdek’te Mavi Bayraklı Ödüllü Plajlar ve Tesisler ile ilgili tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılında Erdek’e Mavi Bayrak verilebilecek plajlar ile ilgili görüşler alındı.
Erdek Belediyesi Toplantı Salonu’nda Mavi Bayraklı Ödüllü Plajlar ve Tesisler ile ilgili TÜRÇEV Kuzey Ege ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Doğan Karataş ve Erdek Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü iş birliğinde Erdek’teki işletme sahiplerine Mavi Bayrak tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Sahil Mahallesi, Çuğra Mevkii ve Zeytinli Mahallesi Kastri Mevkiindeki işletme sahiplerinin bilgilendirildiği toplantıya; Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, Erdek Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Öznur Ak Alakuş, TÜRÇEV Kuzey Ege ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Doğan Karataş ve turizm işletmecileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Erdek Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Öznur Ak Alakuş gerçekleştirdi. Alakuş, Erdek’teki plajların, Mavi Bayrak Ödüllü Plaj olmasını sağlamak amacıyla pandemi ve müsilaj sebebiyle ara verdikleri çalışmalara 2 yıl sonra tekrar katıldıklarını belirtti. Konuşmanın ardından TÜRÇEV Kuzey Ege ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Doğan Karataş, konu ile ilgili video ve slayt sunumunu işletme sahiplerine aktardı. Katılımcılardan, 2024 yılında Erdek’e Mavi Bayrak verilebilecek plajların belirlenmesi için ortak görüş alındı. Soru-cevap eşliğinde ilerleyen toplantı TÜRÇEV Kuzey Ege ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Doğan Karataş’ın sertifika vermesi ile sona erdi. /Haber Merkezi