Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdek turizminin gelişmesine yeni adım

Erdek turizmini geliştirmek ve

Erdek turizmini geliştirmek ve çeşitlendirmek amacıyla kurulan Erdek Turizmi Geliştirme ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi.

Erdek Turizmi Geliştirme ve Dayanışma Derneği’nin açılış ve tanıtım töreni Kyzikos Antik Kenti’nde gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkalığını üstlenen Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Zahid Ecevit yaptı. Etkinlik derneğin diğer üyeleri, Erdek Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aytaç Toptaş, Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı akademisyenleri Doktor Öğretim Üyesi Füsun Esenkal ve Kyzikos Antik Kenti Kazı Başkanı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Akademisyeni Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tercanlıoğlu’nun sunum gerçekleştirmesiyle devam etti.

Erdek turizmini geliştirmek ve çeşitlendirmek amacıyla kurulan derneğin açılışının devamında Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı. Törenin sonunda Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreter Cihangir Boz ve beraberindeki heyet Kyzikos Antik Kenti Kazı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tercanlıoğlu’nun refakatinde kazı alanında incelemelerde bulundu. 

Kyzikos Antik Kenti’nde gerçekleşen törene, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, il ve ilçe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete ve İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz katıldı. 

Haber: Selin Girgin