Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ensar Aytekin’den Başkan Mirza’ya ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyesi Yurtiçi ve Yurtdışı Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Aytekin’e CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ve İlçe Başkanı Mehmet Atak eşlik etti. Yerel seçimlerde elde edilen başarının konuşulduğu ziyarette Vekil Aytekin, yeni dönemde görev alacak olan Dursun Mirza, belediye meclis üyeleri ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mirza, “CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanımız Erden Köybaşı ve CHP İlçe Başkanımız Mehmet Atak’ı belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum birlikte birçok başarılara imza atmayı diliyorum.”diye konuştu.

HABER MERKEZİ