Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

El emeği eserler sanatseverlerle buluştu

Bandırma Kent Konseyi Nesrin

Bandırma Kent Konseyi Nesrin Aydoğmuş İş Atölyesi Halk Eğitim Kursları Kırkyama ve Kumaş Çanta Dikim Yılsonu Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan Nesrin Aydoğmuş İş Atölyesi’nde Eğitmen Zeynet Beygiret’in öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan eserlerin yer aldığı sergi açıldı. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat tarafından Melih Çınar Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen sergi yoğun ilgi gördü.

Zeynep Beygiret eğitmenliğinde 70’e yakın öğrencinin yıl boyunca üzerinde çalıştığı Kırkyama ve Kumaş Çanta Dikim eserleri Bandırmalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide 100’e yakın eser yer aldı. Açılış konuşmasını yapan Kent konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediğimiz kurslar yaklaşık 2 yıldır devam ediyor. Tüm kursiyerlerimize bu katkıları ve Nesrin Aydoğmuş’un anısına yaptığımız atölyenin yaşatılmasını sağladığınız için teşekkür ediyorum. Herkesin ayrı ayrı emeği var.” dedi.

SERGİ 23 TEMMUZ’A KADAR ZİYARETE AÇIK

Konuşmasında kursiyerlerine teşekkür eden Eğitmen Zeynep Beygiret, “Nesrin Erdoğmuş İş Atölyesi’nde 2 senedir 40 yama, kumaş boyama ve epoksi gibi çeşitli kurslarımızı yerine getirdik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bize bu imkânı sağladığı için Bandırma Belediyesi’ne, Bandırma Kent Konseyi Başkanımız Serdar Polat’a çok teşekkür ederiz. Kursiyer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Hepsi ellerinden geleni yaptılar.” diye konuştu. Konsey Başkanı Serdar Polat, tüm Bandırmalıları sergiyi gezmeye davet ederek 23 Temmuz’a kadar ziyarete açık olacağını ve eserlerin satışta olacağını belirtti.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin