Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doludizgin geçen festivalin sponsorlarına plaket töreni 

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 32’inci Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin sponsorlarına plaket töreni düzenlendi. 

32’inci Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin son akşamında festivale katkı sunan sponsorlar için plaket töreni gerçekleştirildi. 10 milyon liralık bütçeye sahip festivalin tüm giderlerini karşılayan sponsorlar sahnede yerini aldı. Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen ve ulusal gündemde özgün etkinliklerle yer almayı başaran festivalin sponsorlarına tek tek plaket takdim edildi. Konser öncesi yapılan törende plaketler sponsorlara, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Festival Genel Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Nüvit Erten, Belediye Meclis Üyesi Av. Merve Polat, Fatma Salı Karabacakoğlu, Belediye Meclis Üyesi Eren Ülkü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Funda Öztemel tarafından takdim edildi. 

Sponsorlara plaketleri takdim eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Yaklaşık 14 yıldır bu festivalleri organize ederek farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Uluslar ve uluslararası düzeyde çok büyük konserler gerçekleştiriyoruz. Bu festivaller belediyenin bütçesinden değil, Bandırma’ya katma değer ve iş imkanı sağlayan sponsorlarımız tarafından yapılıyor. Katkı ve değer sağlayan firmalara çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Haber: Selin Girgin/ M. Nur Uysun