Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doktor Orhan Can İYİ Parti’den aday adayı

Uzm. Dr. Orhan Can,

Uzm. Dr. Orhan Can, İYİ Parti’den Bandırma Belediye Başkan Adayı olmak için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.
Uzm. Dr. Orhan Can, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Engin Can’a belgelerini teslim ederek aday adaylık sürecini başlattı. İYİ Parti Bandırma İlçe Binası’nda düzenlediği basın toplantısında Bandırma Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu resmen duyuran Dr. Orhan Can, seçilmesi durumunda belediyenin bütçesini kendi çıkarları için asla kullanmayacağını vurguladı.
1965 yılında Bandırma’nın Sahil Yenice mahallesinde doğan ve ilk-orta öğrenimini Bandırma’da tamamladığına değinen Aday Adayı Dr. Orhan Can, “İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdim. Uzmanlık ihtisasımı Viyana’da tamamladım. 2016 yılından beri özel bir tıp merkezinde mesleğime devam ediyorum. Memleketimiz zor günlerden geçiyor. Samimi olarak söylüyorum, bu toprağın evladı olarak doğduğum memlekete hizmet etmek istiyorum.”dedi.
“BELEDİYENİN TEK BİR KURUŞUNU YEMEDEN YEDİRTMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”
Bandırma’ya hizmet etmek istediğini söyleyen Can, “Hazreti Ömer’in adalet anlayışıyla yola çıktık. Bugüne kadar benim ve ailemin ağzından bir kuruş haram lokma geçmemiştir. Ben de belediye başkanı olursam belediyenin parasını kendim için harcamayacağım. Ben Bandırma’ya hizmet etmek istiyorum. Bandırma’nın çevresini değiştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bandırma halkı bana inanır ve güvenirse hep birlikte belediyenin tek bir kuruşunu yemeden yedirtmeden Bandırma’ya nasıl hizmetler yapılabiliyormuş onu göstereceğim. Seçilmem durumunda ekibim ile birlikte projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Fakir fukaranın yanında olacağız.”diye konuştu.
“İŞ İSTEYEN HERKESE İSTİHDAM SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM”
Dar gelirli vatandaşlar için projeler üreteceklerini belirten Aday Adayı Can, “Aday adaylık başvurumu yaparken, seçilmem durumunda ailemi nasıl geçindiririm diye düşündüm. Çünkü ben belediyenin gelirini yemeyeceğim. Benim şuan uzman hekim olarak kazandığım maaş belediye başkanı maaşından çok daha fazla. Belediye Başkanı seçilince mutlaka birileri arar, ‘Bizim işe ihtiyacı olan bir tanıdığımız var.’diye. Kim başvuru yaparsa geri çevirmeyeceğim. İş isteyen herkese istihdam sağlamayı hedefliyorum. Üretim yapan bir belediye yaratarak hem birçok vatandaşımıza istihdam sağlayacağım hem de Bandırma halkının üretilen ürüne uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayacağım. Üniversite öğrencilerine yardım yapmayı hedefliyorum. Düşük gelirli ailelerin öğrenci servis ücretlerini karşılayacağım. Kanunlar izin verirse deprem ile ilgili sorunları 5 yılda çözerim.”dedi.
Haber: M. Nur Uysun