Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğan: “Yüz yılın işini biz 22 yıla sığdırdık”

AK Parti Bandırma İlçe

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, AK Parti’nin 22’nci yılını “Türkiye’yi hayallerin de ötesine taşıyan AK Parti’nin yeni yaşı kutlu olsun” diyerek kutladı.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan AK Parti’nin 22’nci Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. 22 yıldır hizmet veren AK Parti’nin kararlılığı ile yoluna devam ettiğine dikkat çeken Başkan Doğan, “Milletinin emanetini 22 yıldır hakkıyla taşıyarak günümüze ulaştıran AK Parti, ‘Türkiye Yüzyılı’ kararlılığı ile yoluna devam ve Türkiye’ye aşkla hizmet ediyor. Bizler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Aydınlığa açık, karanlığa kapalı’ sloganı ile yola çıktık. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin girişimleriyle emir alan ülke konumundan çıkarak emir veren, hayali kurulan, güçlü, büyük ve vizyoner bir Türkiye haline geldik.” dedi.

Yasaklara ve engellere rağmen AK Parti’nin girdiği her seçimi kazandığını kaydeden Başkan Doğan, “Yüz yılın işini biz 22 yıla sığdırdık. AK Parti yasaklara ve çeşitli engellemelere rağmen girdiği her seçimden 1’nci parti olarak çıktı. Reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 22 yıl geride kaldı. Türkiye’yi hayallerin de ötesine taşıyan AK Parti’nin yeni yaşı kutlu olsun. Hiç eksilmeyen çalışma ve başarma azmimizle, ülkemizin yarınlarını inşa etme gayesiyle nice yıllara.” diye konuştu.