Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davutoğlu Bandırma’ya geliyor

Önümüzdeki cuma günü Gelecek

Önümüzdeki cuma günü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bandırma’ya gelerek ilçe kongresine katılacak.

Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Burhan Deniz, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun Balıkesir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Bandırma’da ilçe kongresine katılacağını açıkladı.

Balıkesir’i parti olarak son derece önemsediklerini ve genel başkanlarının da bölgenin sorunları ve kalkınmasıyla yakından ilgilendiğini kaydeden İl Başkanı Deniz, Ahmet Davutoğlu’nun Balıkesir programıyla ilgili bilgi vererek “Sayın Genel Başkanımız 8 Aralık Cuma günü saat 10.00’da öğretmenevinde sabah kavatlısında basın ve STK’lar ile buluşacak. Daha sonra öğlende Milli Kuvvetler Caddesinde esnafımızı ziyaret edecek, Cuma Namazının ardından halkımıza ikramlarımız olacak. Balıkesir Merkezdeki programın ardından Genel Başkanımız 15.30’da Bandırma İlçe Kongresine katılacak” dedi.

Balıkesir’in Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli bir kent olduğunun altını çizen Burhan Deniz, “Partimiz ve Sayın Genel Başkanımız bölgemizi son derece önemsiyor. Balıkesir sahip olduğu birçok ekonomik ve tarımsal değerle doğru yönetilir ve planlanırsa önümüzdeki yüzyıla damga vuracak şehirlerin başında geliyor. Parti olarak biz Balıkesir’in sahip olduğu zenginliğin farkındayız ve bu zenginlikleri ekonomiye kazandırarak Balıkesirlilerin yaşam standardını yukarıya çıkarmak istiyoruz. Bu açıdan baktığımızda Genel Başkanımızın Balıkesir’in geleceğine yön verecek projeleri ve yeni hedefleri inşallah hayata geçireceğiz.” diye konuştu. /Haber Merkezi