Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davutoğlu: “Bandırma il olmayı hak ediyor”

Gelecek Partisi Bandırma İlçe

Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı 2’nci Kongresi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Tek liste gidilen seçimleri Akın Kargı ve ekibi kazandı.

Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongreye; Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Burhan Deniz, Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanı Akın Kargı, siyasi parti il ve ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“GELECEK PARTİSİ LİYAKATSİZLİĞE KARŞI KURULDU”

Divan Kurulu’nun belirlenmesi ile başlayan kongrenin Divan Başkanı Gelecek Partisi Genel Sekreteri Hasan Seymen oldu.
Kendisine verilen görevden onur duyduğunu belirten Seymen, “Gelecek Partisi 4 yıl önce Türkiye’deki kötü gidişe, liyakatsizliğe, yolsuzluk ve ülkenin itibarsızlaştırılmasına karşı duruş gösteren, önce millet dediği için elinin tersiyle başbakanlığı iten Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde kuruldu. Parti kuramaz diyenler bu salondaki kalabalığı gördüklerinde utanırlar diye düşünüyorum.” dedi.

“İRADEMİZ ÜZERİNE HİÇBİR GÖLGEYİ DÜŞÜRMEDİK”

Konuşmasında tek gayelerinin halka hizmet etmek olduğunu belirten Bandırma İlçe Başkanı Akın Kargı, “İrademiz üzerine hiçbir gölgeyi düşürmedik. Kolayı seçmedik. Birileri şahsi çıkarları için iktidarın yanlış politikalarına boyun eğerken, bizler yanlış politikalara boyun eğmeyen Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun saflarında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Gelecek Partisi’nin Bandırma teşkilatı olarak genel başkanımızın yanında onun doğru ve dürüst ilkeleri doğrultusunda son gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“31 MART’TA 20 İLÇEDE EN GÜZEL SONUÇLARI ALACAĞIZ”

Gelecek Partisi’nin Balıkesir’de çok güçlü olduğuna işaret eden Deniz, “Esnaflık yaptım, esnafın durumunu iyi bilirim. Tarlada saman baliyesi çektim. Çiftçimizin durumu iyi bilirim. İnşaatta beden işçiliği yaptım, inşaat işçimizin durumunu iyi bilirim. Balıkesir genelinde yerel seçim üzeri siyasi mühendislikler yapılmaya başladı. Siyasi Mühendislik yapan arkadaşlara şunu dile getirmek istiyorum. Mühendislerin her zaman hesaba katamadığı bir iş vardır. O dişlilerin arasına kaçacak olan küçücük bir demir parçası, bütün dişleri paramparça eder. Gelecek Partisi’ne gönül veren herkes bana güvensin. Ben kimsenin siyasi mühendislik yapmasına izin vermem. Gelecek kadroları Balıkesir’de çok güçlüdür. Benim liderliğimde Balıkesir’de, ilçelerinde öyle kimse kafasına göre siyasi mühendislik yapmaya kalkışmasın. Biz o dişliğe gireriz. Dişlileri dağıtırız ve siyasi mühendislikleri de bozarız. Arkamızda Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu var ve bize tam destek veriyor. Sağ olsun. Biz de Balıkesir’de 20 ilçede 31 Mart’ta inşallah en güzel sonuçları alacağız.” dedi.

“BİZ TEMİZ SİYASETİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ”

4 yıl önce temiz bir siyaset ve siyasi ahlak için Gelecek Partisi’ni kurduğunu ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bugün Balıkesirli bir kardeşimiz bana yüreğinden gelen sesle, ‘Sen tanıdığımız en dürüst başbakan ve siyasetçisin’ dedi. Bundan daha büyük bir şeref, bundan daha büyük bir unvan, bundan daha büyük bir mertebe yoktur. Biz temiz siyasetin öncüsü olacağız. Zamanında ülkemizde temiz bir siyaset yaratabilmek için çıkarmak istediğim Siyasi Ahlak Yasası benim Başbakanlığıma sebep oldu. Allah’tan tek temennim şudur ki Siyasi Ahlak Yasasını çıkarmadan bendeki emanetini almasın. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla omuz omuza vererek önümüzdeki yerel seçimde Türkiye’nin siyasi gidişatını değiştirecek bir adımı atmak vazifemizdir.” dedi.

“BANDIRMA HERHANGİ BİR İLÇE DEĞİLDİR”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin kurulmasında imzasi olduğu için gurur duyduğunu belirten Davutoğlu, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2015 yılında kuruldu. Başbakan olduğum dönemde Bandırma, Alanya ve İskenderun üniversitelerinin dosyaları önüme geldi. Başbakandım. Bu 3 üniversitenin de açılacağını söyledim. İlçelerde üniversite açmaya başlanırsa sıkıntı olacağını söylediler. Bandırma herhangi bir ilçe değildir. Bandırma il olmayı hak eden bir ilçedir. Alanya da, İskenderun da aynı şekilde. Bir gün üniversite hayatıma devam edebilirsem ders vermek istediğim yerlerden biri Bandırma olurdu. Çünkü üniversite hayatı sükunet ister. Üniversite hayatı dinginlik ister. Aynı zamanda ulaşım kolaylığı ister. Bandırma huzurlu bir yerdir, üniversite şehridir. Birileri sahip çıkmaya kalkabilir. Şunu unutmayın, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 23 Nisan 2015’teki kuruluş yasasının altında benim imzam vardır. Herkes bunu böyle bilsin.”diye konuştu.

“DEVLET İTİBARINI YENİDEN KAZANDIRACAĞIZ”

“Devleti yeniden inşa edeceğiz” diyen Davutoğlu, “Bu gençlerin onurla başları dik durarak ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyeceği bir devlet itibarını yeniden kazandıracağız ve ülkenin uluslararası itibarını en üst düzeye çıkaracağız. Milletin yüreğine korku sararak ve yalan propaganda üzerine bir seçim kazandılar. Gelecek Partisi olarak en temel vazifemiz; omuz omuza vererek önümüzdeki yerel seçimde Türkiye’nin siyasi gidişini değiştirecek bir adımı atmak. Biz bir siyasetin öncülüğünü yapacağız, vazifemiz budur. Bu vazife emin olun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk Milletinin tekrar tarih sahnesine çıkaracak kadar önemli bir eşikte yapılacaktır. Bu kongrede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Akın Bey’e hayırlı uğurlu olsun. Burhan Bey’in de tez zamanda Balıkesir’de il kongresini gerçekleştirmesini temenni ediyorum. İnşallah 20 ilçeyi de sizden istiyoruz.” dedi.

GELECEK PARTİSİ BANDIRMA’NIN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Tek liste gidilen seçimde Akın Kargı Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı’na seçildi. Akın Kargı’nın yönetimi şu isimlerden oluştu:
Mehmet Martin, Hüseyin Candemir, Hasan Kurşun, Emirhan Din, Göksal Taka, Hasan Kuru, Osman Baş, Osman Metin, Dilek Yılmaz, Sercan Panç, Eray Dıngaz, İsmail Kaya, Aydın Özışık, Umut Saylık, Nurçin Coşkun

Haber: M.Nur Uysun / Selin Girgin