Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’nin Bandırma’daki aday adayı sayısı netleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı’nda aday adayı başvuru süreci sona erdi. CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, düzenlediği basın toplantısında, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak, tüm Aday Adaylarımızın yanında ve destekçisiyiz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2024 Yerel Seçimleri için belirlediği aday adayı başvuru süreci 5 Aralık’tan 15 Aralık’a uzatılmıştı. 15 Aralık itibariyle aday adaylığı için başvurular sona erdi.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, düzenlediği basın toplantısında belediye meclis üyeliği için başvuranların sayısını açıkladı. Başkan Atak, “CHP Bandırma İlçe Başkanlığımızda başvurusunu tamamlayan 8 belediye başkan aday adayı, 51 belediye meclis üyesi aday adayı bulunuyor. Aday adaylarımızın, partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında, kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, olgunluk ve anlayış çerçevesinde yarışacaklarına hiç şüphemiz yoktur. Parti içindeki bu yarış bittiğinde, adayımız ile birlikte asıl mücadelemiz olan Bandırmamızı 4. Kez kazanmak ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesini alarak başarımızı taçlandırmak asıl görevimiz olacaktır.” dedi.

“AHMET AKIN, ZAFER YAKIN”

“Balıkesir Benim Sevdam Benim ailem” diyen Ahmet Akın‘ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleştiğini belirten Başkan Atak, “Balıkesir’de dün asılan pankart ve afişler hiçbir dayanak gösterilmeden sökülmüş, bu konu ile ilgili il örgütümüz yasal işlemlere başlamış bulunmaktadır. Tüm vatandaşlarımıza ve partililerimize duyurumuzdur, Salı günü saat 14.00’da Balıkesir girişinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın’ı karşılamaya gidilecek, araçlar 12.00’de nikah salonu önünden kaldırılacaktır. Tüm vatandaşlarımız ve partililerimiz davetlidir. Ahmet Akın, Zafer Yakın.” diye konuştu.

“TÜM ADAY ADAYLARIMIZIN YANINDA VE DESTEKÇİSİYİZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal demokrat, halkçı belediye anlayışı ile tanışacağını söyleyen Atak, “Tüm karalama kampanyalarının asıl odağı budur. Cumhuriyet Halk Partisine oy verenler ve örgütümüzün her bir üyesi bu bilinçte ve asıl oyunun ne olduğunun farkındadırlar. Bilinmelidir ki, biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak, tüm aday adaylarımızın yanında ve destekçisiyiz. Gerek belediye başkan aday adaylarımız, gerekse belediye meclis üyesi aday adaylarımız birbirinden değerli, partimize emek veren yol arkadaşlarımız, partililerimizdir. Böylesine çirkin ithamların tarafı ve müdahili olmayacaklarını çok iyi bilmekteyiz. Bandırmalı Atatürk sevdalılarına, yüreği Cumhuriyet ateşi ile yanan hemşerilerimize, başvuruda bulunan belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarımız hayırlı olsun.” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

Bülent Arduç, Dursun Mirza, Hüseyin Bahar, Metin Ok, Mustafa Karagöz, Ozan Onur, Selim Panç ve Tolga Tosun

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI

Ahmet Gedik, Ahmet Levent Karaçay, Atilla Atakay, Aydın Yağar, Aylin Gül Tüm, Bahadır Aybakan, Barış, Tütüncü, Bilgen Süngü, Burak Uğur, Bülent Kuru, Bülent Serdar Mamur, Cemal Adıgüzel, Demet Turan, Derbo Sağır, Elif Özbakır, Erhan Elmastaş, Erol Delikaya, Fatma Salı Karabacakoğlu, Gökhan Yankol, Gülcihan Ormancı, Hakan İlter, Hakan Hulusi Kaya, Hayri Turna, Hüseyin Varyemez, İrem Çırak, Kemal Borazan, Mehmet Güneş, Mehmet Fahri Sert, Merkez Güven, Merve Polat, Mesut Özdemir, Murat Gürbüz, Muzaffer Çalışır, Nazlı Canan Zivane, Nermin Mutlu, Nilgün Germiyan, Niyazi Yeloğlu, Oğulcan Koçak, Onur Çon, Özcan Manavoğlu, Sami Türkmen, Semih Onur Dönmez, Sıtkı Ağan, Şerafettin Engüdar, Tacettin Eroğlu, Taylan Demir, Vedat Demir, Volkan Pektaş, Yasemin Gedik, Yılmaz Peyniryemez, Zeynep Mayda
Haber: M. Nur Uysun