Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den ilk aday adayı Karagöz oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2024

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2024 Yerel Seçimleri için Bandırma Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ilk isim Mustafa Karagöz oldu. Karagöz, “Ben bu yola daha yaşanabilir, kalkınmış ve refah düzeyi yüksek bir Bandırma için çıktım.”dedi.

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde önceki dönemde yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenen Mustafa Karagöz, düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in genel başkanlık süresince ifade ettiği, “parti tabanına daha fazla söz hakkı” politikası doğrultusunda aday olduğunu belirten Mustafa Karagöz, “51 yaşında 2 kız babası ilk ve orta öğretimi Bandırma’da okumuş esnaf bir CHP üyesiyim. Bandırma için değişim ve yeni yüz olarak ülkemizin en köklü partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurunuza çıkmış bulunmaktayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli görev ve kademelerde görev aldım. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetçi ve halkçı bu parti yıllardır benim yuvam oldu. Tanıdıkça ve bu partinin içinde yaşadıkça, benim için önce bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi ailem ve hayat felsefem oldu. Ben bu yola daha yaşanabilir, kalkınmış ve refah düzeyi yüksek bir Bandırma için çıktım.” dedi.

“HER KESİME SESLENEBİLECEK BİR BAŞKAN OLMAK İÇİN ADAYIM”

Çatışan değil, uzlaşan bir başkan olmak için aday olduğunu belirten Karagöz, “Bandırma’da kabuğunu kıracak projelere imza atacak, oyun kurucu bir başkan olmak için adayım. İletişim ağını geniş tutan ve her kesimle hemhal olabilen bir başkan olmak için adayım. Katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim öneren biz yaptık, oldu demeyen, farklı görüşlere farklı alternatif projeler üreten, her kesime seslenebilecek bir başkan olmak için adayım. Tarım üreticilerinin yanında olmak için, üniversiteli gençlerimizin yurt sorunlarına çözüm bulmak için adayım. Bölgenin zenginleştirilmesi ve daha kaliteli yaşam standartlarına ulaşılması için her kesimle diyalog kurup istihdam arttırıcı ve doğaya saygılı çalışmalar yapmak için adayım.”diye konuştu.

“İLK HEDEFİM BANDIRMA GENELİNDE BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAKTIR”

Bandırma için yapmak istediklerini aktaran Karagöz, “Küçük gibi görünen ama ticaretimizin büyük bir kısmını icra eden esnafımızın sorunlarına çare olmak, gençlerimizin ve çocuklarımızın gençlik merkezleri projeleri ile zararlı alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak istiyorum. Yaşamaktan zevk alacağımız, huzur veren bir kentte birlik beraberlik içinde yaşamak, unutulmuş kırsal mahalle bırakmamak, kadınlarımızın yanında olabilmek için adayım. Bunların yanı sıra çocuklarımızın yanında olabilmek, gençlerimize istihdam yaratmak, muhtarlarımıza ve STK’lara kulak veren bir başkan olabilmek için adayım. Bandırmalılar hak ettiği değeri görecek bunun için bugün buradayım. Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı olarak, bu kentin belediye başkanı olduğum takdirde ilk hedefim Bandırma genelinde birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Her şey daha güzel bir Bandırma için.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin