Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den ilk aday adayı belli oldu

31 Mart Yerel Seçimleri

31 Mart Yerel Seçimleri hızla yaklaşırken kamuoyunda siyasi partilerden kimlerin belediye başkan aday adayı olacağı merak konusu oldu.

CHP’den Bandırma Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacağını ilk açıklayan isim Mustafa Karagöz oldu. 50 yaşında, iki kız çocuk babası bir esnaf olan Karagöz, “Daha iyi bir Bandırma için Cumhuriyet Halk Parti’mizden Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacağım. Her biri kıymetli diğer aday adayı arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum. Bu konuda desteğinizi bekliyorum.” dedi.

Aday Adayı olma gerekçelerini de sıralayan Karagöz, yapmak istediği projeler ve yönetim anlayışıyla ilgili şunları söyledi: “Çatışan değil, uzlaşan bir başkana ihtiyacımız var.! Onun için adayım! Bandırma’da kabuğunu kıracak projelere imza atacak, oyun kurucu bir başkana ihtiyacımız var, onun için adayım. İletişim ağını geniş tutan ve her kesimle hemhal olabilen bir başkana ihtiyacımız var, onun için adayım. Katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim öneren bir başkana ihtiyacımız var, onun için adayım. Biz yaptık, oldu demeyen, farklı görüşlere farklı alternatif projeler üreten, her kesime seslenebilecek bir başkana ihtiyacımız var, onun için adayım. Malum deprem bölgesindeyiz Bunun için kentsel dönüşüm uygulamasına ihtiyaç duyuyoruz, bu kapsamda halkın evini ucuza yenileyebilecek projeleri acilen hayata geçirmemiz gerekiyor. İşte bu yüzden, kent mimarisinin depreme dayanıklı konutlara evrilmesini sağlamak için adayım Tarım üreticilerinin yanında olmak için adayım. Üniversiteli gençlerimizin yurt sorunlarına çözüm bulmak için adayım. Bölgenin zenginleştirilmesi ve daha kaliteli yaşam standartlarına ulaşılması için her kesimle diyalog kurup istihdam arttırıcı ve doğaya saygılı çalışmalar yapmak için adayım. Küçük gibi görünen ama ticaretimizin büyük bir kısmını icra eden esnafımızın sorunlarına çare olmak için adayım. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gençlik merkezleri projeleri ile zararlı alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak için adayım. Yaşamaktan zevk alacağımız, huzur veren bir kentte birlik beraberlik içinde yaşamak için adayım. Unutulmuş Kırsal mahalle bırakmamak için adayım. Kadınlarımızın yanında olabilmek için adayım. Çocuklarımızın yanında olabilmek için adayım. Gençlerimize istihdam yaratmak için adayım. Muhtarlarımızı ve STK’lara kulak veren bir başkan olabilmek için adayım. Bandırma’lılar hak ettiği değeri görecek bunun için adayım.”

HABER MERKEZİ