Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den Bandırmalılara kültür hizmeti

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından “Kitap getir, geleceği aydınlat” sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyasında toplanan kitaplar dağıtılmaya başladı.
CHP Bandırma İlçe Başkanlığınca kullanılmayan kitapların bağışlandığı kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten CHP Bandırma İlçe Saymanı Mehmet Doğan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Okulu’nda siyaset eğitimi aldık. Eğitim sonunda parti üyelerimiz sosyal amaçlı halka hitap eden projeler üretti. “Kitap getir, geleceği aydınlat” kampanyası da bu projelerden birisi oldu. Kullanılmayan her çesit kitap bağışı kabul ettiğimiz proje kapsamında partimize binin üzerinde kitap bağışlandı. İnsanlar büyük ilgi gösterdi. Kitaplar kimisi hiç kullanılmamış kitaplar. Bazılarında yazarların kendi imzası bile var. Kitapları 2 gün boyunca ücretsiz olarak halkımıza dağıtacağız.” dedi.

DERS KİTABI İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERE FIRSAT!
Kitap ihtiyacı olan öğrencilerin ücretsiz kampanyadan yararlanarak kitap ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini söyleyen Doğan, “Bağışlanan kitaplar arasında ağırlıklı olarak ders kitabı bulunuyor. Ders kitabı ihtiyacı olan öğrencilerimiz standımızdan ücretsiz olarak alabilirler. Liseye hazırlık, yardımcı ders kaynak kitapları, üniversite sınavlarına hazırlık için yardımcı ders kaynak kitapları, KPSS ye hazırlık kitapları var. Bazı muhasebe ile ilgili yardımcı kitaplar var. Çocuklar için hikayeler, klasik romanlar ve hikayeler var. Bunların hepsi halkımıza 2 gün boyunca ücretsiz dağıtılacak. Kitap okumayı seven, ders kaynak ihtiyacı olan ya da ücretsiz kitap almak isteyen herkesi davet ediyoruz.”diye konuştu.

Ücretsiz kitap dağıtımının 2 ve 3 Aralık’ta 12.00-17.00 saatleri arasında CHP Bandırma İlçe Başkanlığı önünde (Cumhuriyet Meydanı) gerçekleştirileceği duyuruldu, kitap ihtiyacı olan herkes kitap almaya davet edildi.

Haber: M. Nur Uysun