Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den, Bandırma’da Cumhuriyet etkinliği

CHP Bandırma İlçe Örgütü,

CHP Bandırma İlçe Örgütü, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Etkinlikleri” gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100’üncü yılı Bandırma’da coşkuyla kutlandı. CHP Bandırma İlçe Örgütü, düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Etkinlikleri” programı ile bağımsızlık ruhunu Bandırma Cumhuriyet Meydanı’na taşıdı.
Etkinliğe; CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK, BÜYÜK SAVAŞ VERMİŞTİR”
CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Büyük Atatürk’ün “Cumhuriyet düşünce, beden ve bilim bakımından güçlü koruyucular ister. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” dediği gibi bu uğurda mücadele etmek, bu ülkenin öz evladı olan herkesin atalarına olan en büyük borcu ve sorumluluğudur. Ulu Önderimiz Atatürk sadece bu topraklar için değil, çağdaş ve medeni bir toplum olmak için de büyük savaş vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık ve özgürlük adına canı pahasına mücadele eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, dava arkadaşlarını, Millî Mücadele kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. “dedi.

“BU BÜYÜK MİRASI KORUYACAK VE GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAĞIZ”
CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Canan Zivane, “Daha demokratik ve daha aydınlık bir Türkiye için Atatürk’ün ilkelerine ve Cumhuriyetimizin teminatı olan değerlere sıkı sıkıya sarılarak, bu büyük mirası koruyacak ve gelecek nesillere taşıyacağız. Sonsuz, benzersiz ve ulu Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun.” dedi.

“CUMHURİYET’İ BİZLERE ARMAĞAN EDEN ATATÜRK’Ü SAYGIYLA SELAMLIYORUM”
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, ” Bugün Cumhuriyet’in 100’üncü yılını Mustafa Kemal’in çocukları, evlatları olarak onun şanına, şerefine yakışır bir şekilde kutluyoruz, kutlayacağız.” diye konuştu.
100’ÜNCÜ YIL İÇİN PASTA KESİLDİ
Konuşmaların ardından CHP Bandırma Gençlik Kolları tarafından hazırlanan Zeybek gösterisi sergilendi. Gençlik Kolları üyesi Barış Can Dursun tarafından “Asırlarca” şiiri okundu. Hasat Dans Grubu tarafından hazırlanan Vals gösterisi beğeniyle izlendi. CHP Bandırma İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Özdemir ve arkadaşları tarafından türkü dinletisi gerçekleştirildi. Gençlik ve Kadın Kolları üyesi Damla Yaren Yıldırım tarafından “Davet” şiiri okundu. Gösterilerin ardından CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak’ın katılımıyla 100’üncü yıl pastası kesildi. Programın sonunda vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.
Haber: M. Nur Uysun