Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de seçim heyecanı başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Bandırma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Bandırma İlçe Örgütü’nde delege seçimleri başladı. CHP üyeleri cuma sabah saatlerinde delegeleri belirlemek için sandık başına gelerek oylarını kullandı. Paşakent ve Hacıyusuf Mahalleleri ile başlayan seçimler, 30 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde delege seçimlerinin startı verildi. Seçim maratonunda Mavi ve Beyaz liste yarışı başladı. Üyeler ilk oylarını CHP Bandırma İlçe Binası’nda kurulan sandıklarda kullandı. Mahalledeki üye sayısı ve mahalle nüfusuna göre Bandırma genelinde toplam 400 delege belirlenecek. Mavi ve beyaz liste delegeleri daha sonra ilçe başkanı ve yönetim kulunu kongrede seçecek. Üyeler kayıtlı oldukları mahallelerin seçim takvimine göre sandık başına gelip saat 08.00 ile 18.00 arasında oy kullanarak seçtikleri listeye destek olacak.

“BU SEÇİM ÖRGÜTÜMÜZÜN YENİLENME HAREKETİDİR”

Seçimin ilk gününde Beyaz ve Mavi Liste destekçileri ilçe binası önünde buluştu. 3 bin 300 üyenin bu seçimlerde oy kullanacağını belirten CHP Bandırma İlçe Başkanı ve Beyaz Listenin Başkan Adayı Mehmet Atak, “Üyelerimizin 400 delegeyi seçeceği bir seçim. Bu seçim Bandırma İlçe Örgütümüzün yenilenme hareketidir. Gençlerimizle birlikte bir yol alacağımız yönetimin ilk adımı. Seçilen delegeler de ilçe yönetimini ve yönetim kurulunu seçecek. Cemal Adıgüzel Mavi Liste’de. Beyaz’da da ben varım Mehmet Atak olarak. Demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz. Bütün üyelerimize hayırlı olsun.”dedi.

“KOL KOLA BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Delege seçimlerinin startını 2 mahalle ile verdiklerini söyleyen Mavi Listenin Başkan Adayı Cemal Adıgüzel, “Üyelerimiz hür iradeleri ile gelip özgürce oylarını kullanıyorlar. Partimizin önünde bir dostluk ortamı var. Yarışan iki adayımız var. Biri ben diğeri Mehmet Atak arkadaşım. Dostluk ve birlik içinde güzel bir seçim ortamı geçiriyoruz. İnşallah kalan diğer günlerde de diğer mahallelerimizde de aynı dostluk ortamı devam eder. Sonuçta da kazanan taraf kim olursa olsun kol kola birlikte yürümeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

AÇIKLANAN SEÇİM TAKVİMİNDE OY KULLANACAK MAHALLELER ŞU ŞEKİLDE;

22 Temmuz Cumartesi; Günaydın, Yeni, Kayacık ve 100.Yıl Mahalleleri

23 Temmuz Pazar; Edincik, Doğanpınar, Çinge, Bezirci, Çarık, Beyköy, Misakça, Şirinçavuş, Orhaniye ve Hıdır Mahalleleri

24 Temmuz Pazartesi; Sunullah, Dere ve Ayyıldız Mahalleleri

25 Temmuz Salı; Paşakonak, Paşamescit ve Çınarlı Mahalleleri

26 Temmuz Çarşamba; Paşabayır ve Haydarçavuş Mahalleleri

27 Temmuz Perşembe; Levent, 600 Evler, Bentbaşı ve Çalışkanlar Mahalleleri

28 Temmuz Cuma; İhsaniye ve 17 Eylül Mahalleleri

29 Temmuz Cumartesi; Aksakal, Karaçalılık, Ergili, Doğa, Kirazlı, Yeşilçomlu, Kuşcenneti, Doğruca, Yenisığırcı, Bereketli, Gölyaka, Külefli ve Çepni Mahalleleri

30 Temmuz Pazar; Dutlimanı, Yenice, Ömerli, Erikli, Akçapınar, Eskiziraatli, Yeniziraatli, Çakıl, Mahbubeler, Emre, Dedeobası ve Yeniyenice Mahalleleri

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin