Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Bandırma’dan örnek kampanya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanlığı, “Kitap getir, geleceği aydınlat” sloganıyla kitap bağışı ve ücretsiz kitap kampanyası başlattıklarını duyurdu.

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı, “Kitap getir, geleceği aydınlat” sloganıyla kitap bağış kampanyası başlattı. Kullanılmayan kitapların bağışlanacağı kampanyada, bağışlanan kitapların ücretsiz bir şekilde dağıtılacağı açıklandı.

Kitap bağışlarının 13-30 Kasım tarihleri arasında her gün 12.30-17.30 saatleri arasında CHP Bandırma İlçe Başkanlığı’na yapılacağı belirtildi. Bağışlanan kitapların ücretsiz dağıtımının ise 2-3 Aralık’ta 12.00-17.00 saatleri arasında CHP Bandırma İlçe Başkanlığı önünde (Cumhuriyet Meydanı) gerçekleştirileceği belirtildi.

“TÜM HALKIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Eğitimde yaşanan sorunlar, kitap fiyatlarında yaşanan astronomik artışlar sebebiyle halkımız ve öğrencilerimiz kitap bütçelerinde kısıntıya gitmek zorunda kalmışlardır. Evlerde tozlu raflarda okunmuş olup duran, hikâye, roman, bilimsel kitaplar ve araştırma kitapları ile lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu yardımcı kaynak kitapları ile test kitapları bağış olarak toplanıp halkımıza ve öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz.” /Haber Merkezi