Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Bandırma’dan 100’üncü yıl pikniği

CHP Bandırma İlçe Örgütü,

CHP Bandırma İlçe Örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında piknik düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü yaşı Bandırma’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. CHP Bandırma İlçe Örgütü, Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, ilçe yönetimi ve üyeler birlik ve beraberlik içinde CHP’nin bir asrını kutladı.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, “Bizim hep birlikte, bu büyük mirası ve değerleri yaşatarak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Ata’mızın çıktığı bu yolda, ülkemizi ikinci yüzyılımızda gerçek bir demokrasiye kavuşturmak, tıpkı geçmişte olduğu gibi ülkemizi muasır medeniyetler tarafından örnek alınan ve yurttaşlarımızı her bakımdan gurur duydukları bir ülkede yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. 100’üncü yılımız hepimiz için kutlu olsun.” diye konuştu.

CHP BANDIRMA’DA YENİ HEDEF YEREL SEÇİMLER

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin adı altında sizlere hizmet etmekten gurur duyuyorum. Seçim beyannamemizde yer alan vaatlerin yüzde 85’ini gerçekleştirdik. Önümüzdeki 6-7 aylık süreçte kalan yüzde 15’lik kısmı da tamamlayıp inşallah yeni dönem yerel seçimlerde hep beraber yine Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Bandırma’da en yüksek şekilde dalgalandıracağımıza inancım tam.” dedi.

Düzenlenen etkinlikte üyeler şarkılar ve türküler eşliğinde eğlendi. Çeşitli gösterilerin yanı sıra Hazal Saraçoğlu keman dinletisi sergilerken, Şarkıcı Umut Ertekin şarkılarını 100’üncü yıl için söyledi.

Haber: M. Nur Uysun