Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir’den Bordo BK’ya takım otobüsü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma’nın yeni takımı Bordo Basketbol’a takım otobüsü tahsis edildi.
Bandırma’nın yeni takımı Bordo BK, TBF 2. Lig’de mücadelesine devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bordo BK’ya desteğini göstererek takım otobüsü tahsis etti.

Başkan Yücel Yılmaz’ın takımın kuruluşundan bu yana her zaman destek olduğunu belirten Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz kulübümüze büyük bir destek veriyor. Bu çerçevede son model bir otobüsün kullanım hakkını Bordo Basketbol Kulübü’ne tahsis etti. Tahsis edilen bu otobüsü Bandırmaspor U19 takımı da kullanabilecek. Bizi her zaman destekleyen Yücel Yılmaz Başkan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.
MAÇLAR ÜNİVERSİTE SALONUNDA OYNANACAK
Bordo BK maçlarının Bandırmalılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Bora Öziş, “Takımımızın maçlarını büyük bir kitle izliyor. Bu nedenle mevcut salonumuzun kapasitesi yeterli gelmiyor. Bordo BK olarak maçlarımızı Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Salonu’nda oynamak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz çok olumlu geçti. Bu konuda da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz destek oldu. Hakem masası ve soyunma odalarındaki küçük eksiklikler en kısa sürede tamamlanacak. Biz de büyük bir olasılıkla ilk iç saha maçımızı üniversite salonunda oynayacağız. Bandırma’dan maça gelecek seyircilerimiz için ring seferleri düzenlenecek.”diye konuştu. Genel Menajer Bora Öziş, takıma tahsis edilen otobüsü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman’dan teslim aldı.

HABER MERKEZİ