Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hafta Bandırma’da pazar fiyatları

Bandırma Pazartesi Pazarı’nda kış

Bandırma Pazartesi Pazarı’nda kış sebzeleri yerini almaya başladı. Pazara akın eden Bandırmalılar haftalık alışverişini yaptı.
Ekim ayı itibariyle soğumaya başlayan havalar ile birlikte kış sebze ve meyveleri pazar tezgâhlarında yerini almaya başladı. Bandırma Pazartesi Pazarı’nda fiyatlar bu hafta vatandaşı üzmedi. Kış sebzeleri yeni yeni çıkmaya başladığı için fiyatlarının yüksek olduğunu belirten pazar esnafı ilerleyen günlerde kereviz, lahana, pırasa ve ıspanak gibi kış sebzelerinin ucuzlayacağını belirtti.
Mevsim sebzeleri tezgahlarda yavaş yavaş yerini almaya başladı. Bu hafta Pazartesi Pazarı’nda satılan kış sebzelerinin kilo fiyatları şu şekilde; Kereviz 20, Lahana 25, Pırasa 20, Havuç 20, Turp 20, Ispanak 30, Brokoli 40 lira
KIŞ MEYVELERİ DE TEZGÂHLARDA
Bunların yanı sıra yazın hasret duyulan kış meyveleri de yavaş yavaş piyasaya çıkıyor. Bu hafta nar kilosu 30 liradan satılırken portakal 50, mandalina ise 30-35 lira arasında satıldı. Diğer meyvelerden Muz 35, Armut 30, Elma 30, Üzüm 35 liradan satılıyor.
Sebzelerin kilo fiyatları ise şu şekilde; Fasulye 40, Barbunya 50, Turşuluk Salatalık 30-35, Turşuluk Domates 20, Marul-Reyhan- Taze Soğan 15, Biber 15, Çarliston Biber 25, Domates 25, Salatalık 20, Kabak 15, Patates 15, Soğan 15, Patlıcan 15, Mantar 90, Maydanoz 5, Limon 30 lira

Haber: M. Nur Uysun