Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTO’dan “El Verin Ev Yapalım” için business kart imkânı

Bandırma Ticaret Odası, Türkiye

Bandırma Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğinde deprem bölgesinde “El Verin Ev Yapalım” kampanyasına bağış için üyelerine business kart imkânı sağladığını açıkladı.

TOBB işbirliğinde deprem bölgesinde kalıcı konutlar yapılması amacıyla düzenlenen “El Verin Ev Yapalım” kampanyasında, Bandırma Ticaret Odası üyeleri için 18 aya varan taksit imkânlı business kart çıkartma fırsatı tanındı. Sadece “El Verin Ev Yapalım” kampanyasında kullanılmak üzere çıkarılacak olan kartlarla sanal pos aracılığıyla depremzedelere destek olunacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sanal Pos ile tahsilat konusunda sadece TOBB öncülüğünde başlatılan “El Verin Ev Yapalım” kampanyasında kullanılmak üzere İş Bankası, Halk Bankası ve Ziraat Bankası için 6 taksit ve Ziraat Bankası Business Kartı için 18 ay taksit imkânı sağlayacağına dikkat çekildi. Bandırma Ticaret Odası, business kartın sadece Ticaret Odası’na kayıtlı yetkili üyeler tarafından alınabileceği kaydedildi.

“El Verin Ev Yapalım”, kampanyasına destek olmak ve Ziraat Bankası Business kartın 18 ay taksit imkânından faydalanmak ve kartı çıkartmak isteyen üyeler, Bandırma Ticaret Odası üzerinden başvuru yaparak giriş kayıtlarını yaptırabilecek. Business kartın kullanımında faiz ve komisyon uygulanmayacağı ve yapılan yardımların sadece depremzedelere konut yapımı için kullanılacağı belirtildi.

Haber: Selin Girgin