Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTO, TOGG kurasında 137’nci sırada

Bandırma Ticaret Odası TOGG

Bandırma Ticaret Odası TOGG kurasında 137’nci sırayı aldı. Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, “Kısa zamanda Bandırma Ticaret Odası da elektrikli aracına kavuşmuş olacak.”dedi.

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’uncu Genel Kurul Toplantısı’nda Ticaret Odaları Konsey Üyeliği’ne seçildi. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olduğu Genel Kurul’da yeni yönetimin belli olduğuna değinen Başkan Âdem Yılmaz, “Bu dönemde TOBB Konsey Üyeleri arasında Bandırma Ticaret Odası’nı temsilen ben de varım. Bu konuda eski Başkanım Sayın Mehmet Kılkışlı’nın çok büyük desteği oldu.”dedi.

TOGG KURASINDA BANDIRMA TİCARET ODASI 137’NCİ SIRADA

Bandırma Ticaret Odası’ndan delege olarak Meclis Üyeleri Fevzi Karakaş ve Metin Şener ile birlikte oy kullandıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, yapılan Genel Kurul’da TOGG’un kura çekimi olduğuna da değindi. “TOBB 79’uncu Genel Kurulu’nda üst yönetimle Bandırmamızla ilgili görüşmeleri yaptık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurucu hissedarlarından olduğu TOGG’un kura çekimi gerçekleşti. Noter huzurunda 365 oda arasında yapılan kura çekiminde, Bandırma Ticaret Odası olarak 137’nci sırayı aldık. Kısa zamanda Bandırma Ticaret Odası da elektrikli aracına kavuşmuş olacak.”diye konuştu.

“ELEKTRİKLİ HIZLI ŞARJ ÜNİTESİ 2 HAFTA İÇİNDE HAZIR OLACAK”

“Elektrikli Hızlı Şarj Ünitesi” projesinin 2 hafta içinde hazır olacağını müjdeleyen Başkan Âdem Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Trugo firmasıyla yapmış olduğu işbirliğinden faydalanarak Bandırma Ticaret Odamızın önünde yüksek elektrikli hızlı şarj cihazı kuruyoruz. Bu projemiz yaklaşık 2 hafta içinde tamamlanacak. UEDAŞ, Bandırma Belediyesi ve gerekli yerlerden izinlerimizi ve ruhsatını aldık. Altyapısını önümüzdeki hafta hazırlayacağız. Firma kurulumunu yapmak üzere gelecek. Bandırma’da elektrikli aracı olanlar 25 dakikada hemen aracını şarj edecek. Bandırma adına güzel bir katma değer olacak.”dedi.

Haber: Nur Uysun / Selin Girgin