Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTO Kadın Girişimciler Bandırmalı 8 kadının hayalini gerçekleştirecek

Güçlü kadın, güçlü toplum

Güçlü kadın, güçlü toplum mottosuyla yola çıkmak isteyen kadınlar için Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu, hayallerini gerçekleştirmek ve ekonomik özgürlüğünü kazanmak isteyen 8 kadına el uzatacak.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bandırmalı 8 kadının hayalini gerçekleştireceğini duyurdu. Kadın Girişimciler tarafından yapılan duyuruda güçlü kadın, güçlü toplum mottosuyla yola çıkan ekonomik özgürlüğünü ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadınların “Benim Bir Hayalim Var” isimli 1 dakikalık video çekerek belirtilen başvuru formunu doldurması gerektiğini bildirildi. Son başvuru tarihinin 2 Ocak 2024 Salı günü olduğu kaydedildi.

“8 KADININ HAYATINA DOKUNMAK İSTİYORUZ”

Projenin kadınlara destek vermek amacıyla düzenlendiğini söyleyen Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Engür, “8 Mart Kadınlar Günü’nde Bandırmalı dezavantajlı grupta olan ve sosyal fayda yaratabilecek, herhangi bir yerden destek almayan 8 tane kadının hayatına dokunmak istiyoruz. İşe ihtiyacı olanlar istihdam için iş gücü ve iş eğitimi desteği, işini kurmak isteyen kadının iş kurmayla ilgili KOSGEB, Halk Bankası ve Ticaret Odası’nın alanının bünyesinde iş bulma desteği vereceğiz. Örneğin kanser hastası olup hastane ve ilaç masraflarının karşılanması, sosyal yardıma ve desteği ihtiyacı olanlar, çocuğunu kreşe göndermeyenler, çalışmaya ihtiyacı olanlar gibi farklı alanlarda sosyal fayda yaratmak istiyoruz. Başvurmak isteyen kadınlardan başvuru formunu doldurarak, 3 dakikalık bir video çekmelerini istiyoruz. Oluşturduğumuz kurulla birlikte 8 kadını seçeceğiz. Hedefimiz sadece iş kurmakla da ilgili değil, işe girmek, sosyal yardım, sosyal fayda sağlamak. ” dedi.
Haber: Selin Girgin