Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bordo BK ligin ikinci devresine hazırlanıyor

Bandırma’nın yeni takımı Bordo

Bandırma’nın yeni takımı Bordo Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nin ilk devresini tamamladı. Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “Hedefimiz önümüzdeki yıl Bandırma’yı Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil etmek.” dedi.

Bandırma’da basketbol aşkını yeniden parkeye taşıyan Bordo BK, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nin ilk devresinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet aldı. Bordo Basketbol’un ikinci devre için sıkı bir çalışma içinde olduğunu aktaran Bordo BK Genel Menajeri Bora Öziş, “Bandırma’da üstü küllenen basketbol sevgisi tekrardan alevlenecektir.” dedi.

“BU TARZ ZORLUKLAR YAŞAYACAĞIMIZI BİLİYORDUK”

Yeni kurulmuş bir takım olarak ligin başlarında zorluklar yaşadıklarını belirten Bora Öziş, “Bordo BK’ olarak lige çok geç katılmış olsak da hızlıca takımımızı oluşturup maçlara başladık. Geç başlamanın olumsuz etkilerini yaşasak da bu tarz zorluklar yaşayacağımızı biliyorduk. Ancak ligin uzun bir maraton olduğunu düşünürsek öncelikle grup maçlarında alabildiğimiz kadar fazla galibiyet alıp sıralamada yukarıda olmak istiyorduk. Mersin deplasmanında kazandığımız maç ile birlikte 7 maçta 4 galibiyet alarak ligin ilk devresini tamamladık. Takımımızın daha fazlasını yapabilme potansiyeli var ama yeni kurulmuş bir takım olmamız daha fazla galibiyet alamamamızın en önemli unsuruydu.” diye konuştu.

“BORDO BASKETBOL GERÇEK GÜCÜNÜ VE KİMLİĞİNİ ORTAYA KOYACAKTIR”

Bordo BK’nın yeni Profesyonel Takım Koçu Ozan Bulkaz ile çıktığı 2 maçı kazanarak ilk devreyi tamamladığını belirten Öziş, “ Devre arasını iyi değerlendirip ikinci devrede tüm maçlarımızı kazanma hedefindeyiz. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirip play-offlara avantajlı girmeyi planlıyoruz. Bence Bordo Basketbol play-offlarda gerçek gücünü ve kimliğini ortaya koyacaktır. Hedefimiz önümüzdeki yıl Bandırma’yı Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil etmek. Bu hedefe ulaşmak için çok çalışan ve günden güne birbirine alışan bir takımımız var. Başkanımız Onur Göçmez’in de desteği ile biz bu hedeften şaşmayacağız. Yılın sonunda inşallah şampiyonluğu alacağız.” dedi.

“2-3 YIL SONRA BANDIRMA’DA TÜRKİYE’NİN EN İYİ KULÜPLERİNİ AĞIRLAYACAĞIZ”

Bandırma’da basketbolun Banvit döneminden bu yana çok sevildiğini söyleyen Öziş, “Biz ilk yarı maçlarımızın tamamını Bandırma Basketbol Salonu’nda oynadık. Birçok seyirciyi kapasiteden dolayı içeri alamadık. Bordo BK’nın sahaya çıkması ile birlikte Bandırma’daki basketbol sevgisi tekrar canlandı. Biz de hazırlıklarımızı yaptık ve ikinci devre maçlarımızı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Salonu’nda oynamaya başlayacağız. Bununla alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Bandırma’da üstü küllenen basketbol sevgisi tekrardan alevlenecektir. Yüksek hedeflerle kurulmuş bir kulüp olduğumuz için Banvit’in yaşattığı mutlulukları ve elde ettiği başarıların tekrarını, hatta daha iyilerini yapmak istiyoruz. 2-3 yıl sonra Bandırma’da yine Türkiye’nin en iyi kulüplerini ağırlayacağız.” diye konuştu.
Haber: Mihriban Nur Uysun