Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bıçkıcılar, CHP Bandırma Kadın Kolları’na adaylığını koydu

CHP Bandırma Kadın Kolları’nda

CHP Bandırma Kadın Kolları’nda 31 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını açıklayan ikinci isim Necla Bıçkıcılar oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları Olağan Seçimli Genel Kurulu 31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Kurul öncesinde başkanlık için adaylıklar açıklanmaya başladı. Çocuk Gelişim Uzmanı Necla Bıçkıcılar başkan adayı olduğunu duyurdu. CHP Bandırma İlçe Binası’nda düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını duyuran Bıçkıcılar, kendisini tanıtarak adaylık sebebini açıkladı.

Bandırma’nın Bezirci Mahallesi’nde doğduğunu belirten Necla Bıçkıcılar, “Evli ve iki çocuk annesiyim. Çocuk gelişim uzmanıyım. 2000-2012 yılları arasında İstanbul’da Kanada kökenli bir firmanın bünyesinde çocuk gelişim eğitim uzmanı olarak çalıştım. İş hayatım belli aralıklarla Kanada’da devam etti. Annelerin de, kırsaldaki kadınların da, çocukların da neye ihtiyacı olduklarını, sorunlarını bire bir bilen, temas eden biriyim. Dedelerimden atalarımdan Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısıyım ve her yerde onurla ifade ettiğim gibi iyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyim. Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin, Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik, Devrimcilik ilkeleri ışığında yaşamımı ve siyasal hayatımı sürdürüyorum.” dedi.

“SİZLERİN DESTEĞİ İLE BENDE VARIM DİYORUM”

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bezirci Mahallesi Muhtar adayı olan Bıçkıcılar, “Doğup büyüdüğüm topraklara, yerelde ve kırsalda eşitlik ilkesiyle hizmet getirmek için Bezirci Mahallesi’ne muhtar adayı olarak kadınlara güç oldum. Bu süreçte partili yol arkadaşlarımla yürüttüğümüz çalışmaların sonucu olarak, Cumhuriyet Halk Partisi oylarını yükselttik. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarına, verimli ve güçlü çalışmalar sunmak, projeler üretmek, her güçlüklere siper olan kadınlarla kol kola olmak, İsmimizi değil partimizin adını büyütmek, hep birlikte birlik ve beraberlik içinde üretmek, paçasına çamur bulaşan emekçi, işçi, çiftçi kadınların; kentlerde zulme, şiddete ve mobbinge karşı mücadele eden ve var oluş mücadelesi veren kadınların çalacak kapısı olmak için Demokrasi zenginliği adına 31 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma kadın kolları başkanlığına aday oldum. Siz değerli başkanlarımın takdiri, partili yol arkadaşlarım ve sizlerin desteği ile bende varım diyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ