Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye ekipleri Bandırma’nın her noktasında

Bandırma Belediyesi ekipleri tarafından

Bandırma Belediyesi ekipleri tarafından Karaçalılık ve Sunullah Mahallesi’nde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğuna dikkat çeken Başkan Tolga Tosun, “kentimizin ihtiyaçlarına hız kesmeden cevap vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bandırma Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serim, parke taş uygulama ve bordür çalışmaları tamamlanmaya devam ediyor. Karaçalılık Mahallesi ve Sunullah Mahallesi 921’nci sokak üzerinde yapılan çalışmaların devam ettiğini ve yakın zamanda tamamlanacağına dikkat çeken Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyarette Bandırmalı vatandaşlarla da buluşan Başkan Tosun, “Buluşmaların en özeli, en güzeli halkımızla olandır. Bu kente değer katan her bir hemşehrimle kucaklaşmak, onlarla sohbet etmek paha biçilemez. Çalışma ziyaretlerimiz kapsamında samimiyetlerini eksik etmeyen her bir hemşehrime teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

Bandırma’nın farklı noktalarında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğine dikkat çeken Başkan Tolga Tosun, “Hafta sonu mesaimiz ve çalışmalarımız kentimizin farklı noktalarında tüm hızıyla devam ediyor. 921 sokak üzerinde sürdürdüğümüz üst yapı çalışmalarımızı yerinde takip ettik. Karaçalılık Mahallesi’ndeki asfalt serim, parke taş uygulama ve bordür çalışmalarımızda da son rötuşları yapıyoruz. Bütün yollarını baştan sona yenileyerek ulaşımdaki güvenliği ve konforu sağladığımız Karaçalılık Mahallesi’nde çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacak, kentimizin ihtiyaçlarına hız kesmeden cevap vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin