Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz, Manyaslı vatandaşların konuğu oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Manyas’taki çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Atatürk Mahallesi TOKİ konutlarında yapımına devam edilen semt sahasında incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet edip çay içen Başkan Yılmaz Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

BAŞKAN YILMAZ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatı ile Büyükşehir ekipleri tarafından Manyas İlçesi’nin Şevketiye Mahallesi’ne antik kilit parke taşı, çocuk parkı ve fitness alanı uygulaması yapıldığı belirtildi. Mahallelerine yapılan yatırımlardan çok memnun kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’a teşekkür etmek için mahallelerine çağırdı. Başkan Yılmaz mahalle sakinlerinin konuğu olan Yılmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde Şevketiye Mahallesi’ne giderek oradaki vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Başkan Yılmaz, “Vatandaşımız nerede ise biz hem iş gücümüzle hem de sosyal belediyeciliğimizle oradayız.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun