Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun’dan hafta sonu denetimi

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, hafta sonu Akçapınar ve Günaydın Mahalleleri’ndeki çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla bir araya geldi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Akçapınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Kocabıyık ve Yeni Ziraatli Mahalle Muhtarı Murat Özhan ile bir araya geldi. Muhtarların ve Akçapınar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Tolga Tosun, “İstek ve önerileri ilgiyle dinledik. En iyi hizmeti sunmak için bütün hemşerilerimizin fikirlerini önemsiyor, istekleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Birlikte daha aydınlık bir kent inşa etmeye devam edeceğiz.”dedi.

“ÇALIŞMALARI GAYRETLE GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Hafta sonunu Bandırma’nın mahallelerinde gezerek değerlendiren Başkan Tosun, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı. Akçapınar ziyaretinin ardından Günaydın Mahallesi’ne giden Başkan Tolga Tosun, bölgede süren yol çalışmalarını erinde inceleyen Tosun, “Şehrimizin her noktasında hizmet üretmeye, gerekli çalışmaları gayretle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ziyaretimiz esnasında bizlere güler yüzleriyle, gönülden güzel dileklerde bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun