Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun’dan Ankara çıkarması

Bandırma Belediye Başkanı Tolga

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, il konusunda yapılan çalışmaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine getirmek için Ankara’ya gitti. Başkan Tosun TBMM ziyaretinde milletvekilleri ve CHP Parti Yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Tolga Tosun, CHP Genel Başkan Yardımcıları Semra Dinçer, Eren Erdem, Parti Grup Başkanı Özgür Özel, Parti Meclis Üyesi Seyit Torun, Grup Başkan Vekilleri Gökhan Günaydın, Burcu Köksal ve Ali Mahir Başarır’ı makamlarında ziyaret etti. Başkan Tosun, “Parti Yöneticilerimizi demokrasimizin temel taşı meclisimizdeki makamlarında ziyaret ederek, Bandırmalı hemşehrilerimin selamlarını ilettim. İlgileri ve misafirperverlikleri için her birine teşekkürlerimi sunuyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

BAŞKAN TOSUN, İL KONUSUNDA DESTEK İSTEDİ

Belediye Başkanı Tosun, Ankara ziyaretinde son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Başkan Tosun’a, TBMM İdare Amiri ve Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve CHP Balıkesir İl Yönetimi eşlik etti. Başkanı Tosun, Kemal Kılıçdaroğlu’na Bandırma’nın il olması konusunda yürütülen çalışmaları aktararak bu konuda destek istedi. Başkan Tosun, “Milletin Meclisinde bugün son olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makamında ziyaret ettik. Bölgemiz ve şehrimiz adına karşılıklı değerlendirmeler gerçekleştirerek, bilgi aktarımında bulunduk. Nazik kabulleri için Sayın Genel Başkanımıza şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun