Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun: “Trafiğin akıcılığını sağlayacağız”

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tosun, Liman AVM önündeki kavşak çalışmalarının son sürat ilerlediğini aktardı.

Bandırma Belediyesi kısa bir süre önce Liman AVM önündeki kavşak alanında yenileme ve düzenleme çalışmaları başlattı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cihan Boztunç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu çalışmayı trafiğin daha akıcı ve güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tosun, araç sürücülerinin kavşağı daha konforlu bir şekilde kullanmalarına olan tanıyacak düzenlemeler yapılacağını kaydetti.

“HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Pazarı’ndaki hazırlıklara da başladıklarını ifade eden Başkan Tosun, “Liman AVM önündeki kavşak alanında devam eden yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Son sürat ilerleyen çalışmalarımızın tamamlanmasıyla beraber trafiğin akıcılığını, güvenliğini ve konforunu aynı anda sağlamış olacağız. Kurban Pazarımızdaki hazırlıklarımıza da başlıyoruz. Hemşerilerimizin keyifle kurbanlık alışverişi yapabileceği uygun şartları oluşturacağız. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle kentimizin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacak, Bandırmamızın her bir noktasında hizmet üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun