Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun şoförlerin gününü kutladı

Dünya Şoförler Günü kapsamında

Dünya Şoförler Günü kapsamında Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Toplu Taşıma Terminali’nde şoförleri ziyaret etti.


Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Bandırma Ulaşım Hizmetleri Toplu Taşıma Terminali’ni ziyaret etti, şoförlerle sohbet etti. Şoförlerin gününü kutlayan Başkan Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Onlar yolların emektarı.. Her koşulda gece gündüz direksiyon başında görev yapan değerli şoför abilerim, kardeşlerimle beraberiz. Sorunlarını, yaşadıkları problemleri dinledik, vatandaşlarımızın beklentilerini ilettik, çözümleri birlikte geliştirdik. Tekerinize taş değmesin… Dünya Şoförler Gününüz kutlu olsun.” dedi.


ŞOFÖRLER ODASINI DA ZİYARET ETTİ
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Şoförler Günü dolayısıyla Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Çapar, yönetim kurulu ve esnaflarla da bir araya geldi. Başkan Tosun, “Şoförler Günü vesilesiyle Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Osman Çapar, yönetim kurulu ve esnaflarımızla bir araya gelerek gönülden sohbetlerine ortak olduk. Odamıza ait olan tır parkında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız başta olmak üzere her süreçte yanlarında olduğumuzu bir kez daha kendilerine ilettik. Yollarda emek veren tüm şoför kardeşlerimizin Dünya Şoförler Günü’nü tebrik ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.” dedi. /Haber Merkezi