Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun, esnaf ucuz otopark kullansın diye seferber oldu

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’e seslenerek, Günaydın Mahallesi esnafının Bandırmaspor’a ait otoparktan daha uygun fiyatlarla yararlanmasını talep etti.

Bandırma Belediyesi’nin vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları, 13 Ekim’de Günaydın Mahallesi’nde gerçekleşti. Günaydın Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan Başkan Tolga Tosun, esnafın sorunlarına da kulak verdi.

“BELGELERİ GÖSTERDİKLERİNDE ESNAFIMIZIN OTOPARK ÜCRETLERİNİ DÜŞÜRELİM”

Belediye Başkanı Tolga Tosun, Günaydın Mahallesi’nde halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada esnafın park yeri sorunu gündeme geldi. Başkan Tosun Bandırmaspor’a ait otoparktan Günaydın Mahallesi esnafının daha uygun fiyatlarda yararlanmasını talep ederek Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’e mesaj iletti.

Başkan Tosun, “Bandırmaspor Kulübü Başkanımız Onur Göçmez’e bir mesajım var. Günaydın Mahallesi esnafımızın otopark problemini çözüme kavuşturmak adına kulübümüzün işletmesinde var olan otoparklardan uygun bir şekilde faydalanmalarına el birliği ile imkân tanıyalım. Esnaf olmasıyla ilgili, vergi kaydıyla ilgili belgeleri gösterdiklerinde esnafımızın otopark ücretlerini düşürelim. Ben buradan bir talepte bulunuyorum. Talep halkımız ve esnafımızdan, çözüm bizden.” diye konuştu.

Haber: Mihriban Nur Uysun