Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tosun, Bandırma’nın gazetecilerini unutmadı

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemek daveti düzenleyerek Bandırma basını ile bir araya geldi.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Grand Asya Hotel’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yemek daveti düzenledi. Program Başkan Tolga Tosun’un 5 yıllık görev sürecinde yaptığı çalışmalar ile ilgili sinevizyon gösterimi ile başladı. Başkan Tosun, Bandırma’nın duayen gazetecileri başta olmak üzere tüm gazetecilere hediye takdim etti.
“BİZE BASIN YOLUYLA SÖYLEYECEKLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ”
Basının Bandırma’da önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Başkan Tolga Tosun, “Bandırma’nın eksiklerini ve Bandırmalıların neye ihtiyacı olduğunu artık çok iyi biliyorum. Önümüzdeki dönemde bu eksiklikleri geliştirdiğimiz projeler ile tamamlayacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla sizlerle bir araya geldik. Kutsal bir meslek yapıyorsunuz. Biz siyasetçilerin, yöneticilerin sizlere ihtiyacı var. Yani sizlerin desteğine ve bakış açısına ihtiyacı var. Çünkü bazı doğru bildiğimiz yanlışlar bize gösterilmedi. Sizin bize basın yoluyla söyleyecekleriniz çok önemli. Sizlerle birlikte olmak çok kıymetli… 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun