Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Göçmez taraftara seslendi

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez taraftarlara seslendi. Göçmez, “Belirlediğimiz çizdiğimiz bir yol var ve bu yolda disiplin içinde yürüyeceğiz.” dedi.

Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez, taraftarlara “Güçlü Takım” mesajı verdi.

Takın üzerinde baskı yaratılmasını istemediğini belirten Başkan Göçmez, “Değerli Bandırmaspor taraftarımıza sadece ufak bir bilgi vermek istedim. Sezon başından beri şunu söylüyorum ve herkese ifade etmek isterim ki hedefimiz “Güçlü Takım”… Lütfen şampiyonluk, süperlig, playoff gibi yorumları yapmayalım. Ben asla böyle bir yorum ve değerlendirme yapmayacağım.” dedi.

“EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ SİZSİNİZ”

En büyük motivasyon kaynaklarının taraftar olduğunu söyleyen Başkan Onur Göçmez, “Beklenti oluşturup sınırları aşan bir eleştiri sürecine de takımımızı sokmak, baskı oluşturmak istemiyorum. Biz sadece işimize bakacağız. Dün ‘takım küme düşer’ diyen adamın şimdi ‘kesin şampiyon oluruz’ demesi kadar da komik bir yorum olmuyor. Belirlediğimiz, çizdiğimiz bir yol var ve bu yolda disiplin içinde yürüyeceğiz. Taraftar olarak sizden tek beklentimiz, forma, kombine vb şekilde yanımızda olmanız. Bizim en büyük motivasyon kaynağımız sizsiniz.” diye konuştu.

Haber: M. Nur Uysun