Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çapar: “Akaryakıt zamlarından en çok etkilenen kesim şoförler”

Motorin gece yarısından itibaren

Motorin gece yarısından itibaren 1 lira 36 kuruş artı. Gelen zammın ardından mazot fiyatı ise 21 lira seviyesine yükseldi. Şoförler Odası Başkanı Osman Çapar, gelen zamlardan en çok etkilenen kesimin şoförler olduğuna dikkat çekti.

Akaryakıt fiyatlarında dev artış yaşandı. Motorin grubu gece yarısından itibaren 1 lira 36 kuruş arttı. Doların artması akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıdı. Şoförler kontak kapatma noktasına geldi. Gelen zamların en çok şoförleri etkilediğini kaydeden Şoförler Odası Başkanı Osman Çapar, “Piyasada en çok ve en hızlı etkilenen kesim şoför esnafı. Akaryakıta her gün gelen zamların ardından servisçi, taksici, dolmuşçu, halk otobüsçü, kamyoncu gibi şoför esnafları, girdi maliyetleri, akaryakıt maliyetleri, sigorta ve diğer giderlerin artan maliyetleri nedeniyle çok etkileniyor. Taşımacılık sektörü de ekonominin durumundan en çok etkilenen kesimlerden biri. İndirim gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“ZAMLARI TAKİP HALİNDEYİZ”

Dolar ve Euro’yu yakından takip ettiklerini aktaran Başkan Çapar, “Biz hayatın içinde ve sürekli hareket halinde olan insanlarız. Gelen akaryakıt zamlarını, Doları ve Euro’yu sürekli takip halindeyiz. Önümüzdeki sürecin zor bir süreç olacağı gözüküyor. “ dedi.

BANDIRMA AKARYAKIT GÜNCEL FİYATLAR

Bandırma’da akaryakıtların güncel fiyatları ise şu şekilde, Kurşunsuz benzin 21 lira 82 kuruş, Dizel 21 lira 4 kuruş, LPG Gaz 10 lira 10 kuruş seviyesinde ilerliyor. 9 Haziran’dan itibaren benzinin litre fiyatında 2 lira 70 kuruş, motorinin litre fiyatında 1 lira 37 kuruş, LPG’de ise 0,70 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Haber: Selin Girgin