Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Bozkurt’dan liman işçilerine destek

MHP Bandırma İlçe Başkanı

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Bandırma Çelebi Limanı’nda sendikalılaşmaları nedeniyle 6 işçinin işten çıkarılmasına tepki gösterdi. Bozkurt, “Bandırma Liman İşletmesi işten çıkartılan arkadaşları işe geri alarak işçi kıyımına son vermeli.”dedi.

Bandırma Çelebi Limanı’nda çalışan 6 işçinin sendikalaştırdıkları gerekçesiyle işten çıkarılması gündeme geldi. Yapılan işçi kıyımının sona ermesi gerektiğini söyleyen MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, “Emeğin ve alın terinin kutsal olduğu, evine ekmek götürmekten başka bir düşüncesi olmayan, Bandırma Limanında daha iyi ücret daha iyi çalışma şartları altında çalışmak istedikleri için sendikalaşma kararı alan kıymetli işçilerimizin, helal kazançlarını ve alın terlerini yok sayan bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir.” diye konuştu.

“HAKLARINI ALMALARI İÇİN DESTEK OLUYORUZ”

İşten çıkarılan işçilerin işlerine geri alınması gerektiğinin altını çizen Başkan Bozkurt, “Sendikal haklarını güvence altına almak için Kamu Çalışma Hukuku gereği sendikalı olma yönünde istekte bulunan işçi kardeşlerimize bu haklarını almaları için destek oluyoruz. İşverenin kutsal olan alın terini ve işçi haklarını görmezden gelmemesi gerekiyor. Bandırma Liman İşletmesi işten çıkartılan arkadaşları işe geri alarak işçi kıyımına son vermeli. İşçi kardeşlerimizin her daim haklı davalarında yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun