Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’ye binlerce kitap bağışladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kütüphanesi’ne 5 bine yakın eser bağışlayan Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya plaket takdim edildi.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Nesimi Yazıcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi’ne 5 bine yakın kitap bağışlayarak öğrencilerin faydalandığı kütüphanenin zenginleşmesini sağladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kendisine teşekkür etmek amacıyla Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’yı Bandırma’ya davet etti. Rektör Özdemir, Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya plaket takdim etti.

“KÜTÜPHANEMİZİN DAHA DA GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMIŞTIR”

Kitap bağışlarından dolayı Yazıcı’ya teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz, bağışlarla öğrencilerimize büyük bir kaynak olmaya devam etmektedir. Değerli hocamız Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya kütüphanemize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kendisi, eğitime ve kültüre olan bağlılığıyla bizi ilhamlandırmış ve kütüphanemizin daha da gelişmesine katkı sağlamıştır.” dedi.

Plaket takdiminin ardından bölgenin en zengin kütüphanesi olan Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi incelendi. Kütüphane gezisine, Genel Sekreter Cihangir Boz, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Barış Yıldırım, İslami İlimler Fakültesi akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Haber: Mihriban Nur Uysun