Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’lülere makale dizinleri ve editörlük süreçleri anlatıldı

BANÜ’de gerçekleştirilen konferansta katılımcılara,

BANÜ’de gerçekleştirilen konferansta katılımcılara, makale dizinleri ve editörlük süreçlerini anlatılarak makale gönderilecek dergiler ve dergi seçimlerinin önemi ele alındı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında “Akademik Makalelerde Başarının Anahtarı: Editörlük Süreçleri” konulu konferans gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta konuşmacı olarak Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgen Korkmaz yer aldı. Etkinliğe; BAÜN Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülte Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, akademik personeli ve lisansüstü öğrencileri katıldı.
Programda, Prof. Dr. Özgen Korkmaz yaptığı sunum ile akademik makale dizinleri ve editörlük süreçleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Makale gönderilecek dergiler ve dergi seçimlerinin önemi hakkında deneyimlerini aktaran Korkmaz, sorulan soruları yanıtlayarak sunumunu sonlandırdı. Etkinliğin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Özgen Korkmaz’a teşekkür belgesi ve kitap hediye takdim etti.

HABER MERKEZİ