Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’lü Geleceğin İletişimcilerine ödül

9’uncu TRT Geleceğin İletişimcileri

9’uncu TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri dereceye girerek ödül aldı.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Ankara’da gerçekleşen ödül töreni ile kazananlar belli oldu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) öğrencilerinin de katılarak finale kaldığı yarışmaya 127 üniversiteden 2 bin 72 öğrenci, hazırladıkları bin 390 eser ile başvurdu. 13 kategoride 48 üniversiteden 172 öğrencinin finale kaldığı yarışmada Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri başarılı bir sonuçla döndü.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda BANÜ Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Ömercan Aktaş, internet sitesi kategorisinde “yenimedyablog.com” isimli projesiyle ikinci oldu. Aynı bölüm öğrencilerinden Berkay Varol ve Cansu Yıldırım, Podcast kategorisinde “Sanatın Ucundan” adlı proje ile üçüncü olarak ödül aldı. BANÜ öğrencileri ödüllerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ile alanında uzman isimlerin yer aldığı ödül töreninde aldı.

Haber: Mihriban Nur Uysun