Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’den Eski Bakan Kasapoğlu’na Fahri Doktora

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ilk Fahri Doktora Diploması, Eski Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na takdim edildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye sporuna katkıları nedeniyle eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Fahri Doktora unvanı verildi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen Fahri Doktora Töreni ile Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na diploması takdim edildi.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA FAHRİ DOKTORA TÖRENİ İLE AÇILIŞ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ve bu belgeyi Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na vermekten mutluluk duyduğunu söyleyen Rektör Özdemir, “Sayın Doktor Muharrem Muharrem Kasapoğlu’na ulusal ve uluslararası alanda ülke sporuna özellikle de üniversitemiz spor altyapısına yapmış olduğu katkılardan dolayı Spor Bilimleri alanında bir Fahri Doktora Diploması takdim etmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Aynı zamanda da 2 Ekim 2023 tarihi itibariyle de yeni eğitim öğretim yılımızın açılış toplantısı da sayılır. Değerli Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yani hepimizin malumu olduğu üzere ulusal ve uluslararası alanda ülkemiz sporuna büyük katkılarda bulunan ülkemizin önemli simalarından birisidir. Bu nedenle Spor Bilimleri Fakültemizin önerisi üzerine üniversitemiz senatosu tarafından kendisine bu diplomanın tevcih edilmesine hep birlikte karar verdik. Kıymetli bakanımızın görevde bulunduğu özellikle son 10 yılda Spor Bilimleri alanına önemli katkılar yaptığını görüyoruz.” dedi.

“İNŞA ETTİĞİMİZ ÇOK GÜÇLÜ BİR SPOR ANLAYIŞI VAR”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne yapılan Spor Kompleksi Projesi’nin hayata getirilmesinde önemli katkıları olan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitemize, böylesine mana dolu bir tören için canı gönülden şükranlarımı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Akademi ülkelerin, milletlerin varlıkları ve gelişimleri açısından çok ama çok kritik bir taşıyan mana taşıyan bir kuruluş. Akademik camianın bir destekçisi olmak, bir üyesi olmak büyük bir onurdur. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ndeyiz ve hakikaten sadece bu üniversitemizin değil pek çok üniversitede bir ekip olarak inşa ettiğimiz çok güçlü bir spor anlayışı var. Çok özel bir spor temeli ve kültürü var. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde de kurduğumuz Spor Bilimleri Fakültesi’nde Türkiye genelinde muhteşem 3 bin 500 kişilik spor salonlarından biri var. İnşallah Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden yarınların şampiyonlarını çıkaracağız. Buranın Spor Bilimleri Fakültesi inanıyorum ki Türkiye’nin aydınlık yarınlığında mührünü en güçlü şekilde Türkiye yüzyılında yetiştireceği şampiyonlarla birlikte olacak.”diye konuştu.

DİPLOMAYI REKTÖR ÖZDEMİR TAKDİM ETTİ

Konuşmaların ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Fahri Doktora Diploması’nı takdim etti. Törene; Eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Yanık, Prof. Dr. Alparslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Cihangir Boz, BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Tolga Tetik, Fakülte Dekanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Haber: Mihriban Nur Uysun