Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’den deprem bölgesindeki çocukların psikolojisine destek

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü ve Genç Ofis iş birliğinde deprem bölgesine yönelik destek programı düzenledi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü ve Genç Ofis iş birliğinde deprem bölgesine yönelik destek programı düzenleyerek depremzedelerin yüzünü bir kez daha güldürdü. Onyedi Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Muhammed Salih Kapcı, Genç Ofis Müdürü Ahmet Gülhan, Endonezyalı ve Kazakistanlı öğrencilerin destekleriyle düzenlenen program kapsamında, Kahramanmaraş Karasu Konteyner Kentte Kitap Kafe kurularak çocuklara yönelik oyunlar ve eğlence etkinlikleri gerçekleştirildi. Kitap kafeye masa, sandalye, kitaplık, kitap, çay, kahve makinesi, akıl ve strateji oyunları, bilgisayar, kırtasiye malzemeleri ve yazıcılar yerleştirilerek çocukların güzel vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuldu.

Üniversite tarafından düzenlenen programın devamında Kahramanmaraş Dereler Köyü İlkokulu’nda da etkinlikler düzenlendi. İlkokula oyun matları, kitap, kitaplık, sandalye, bisiklet, oyuncak ve strateji oyunlarının bulunduğu oyun atölyesi oluşturuldu. Küçük öğrencilere ve köy camisinde eğitimlerine devam eden çocuklara ikramlıklar dağıtıldı. Program, gençlerin ve çocukların psikososyal gelişimlerine destek olacak etkinlikler ile sona erdi.

Haber: Selin Girgin