Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’de yeni öğrenciler için kayıt dönemi başladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kayıt haftası başladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kayıt haftası 28 Ağustos Pazartesi günü başladı. Bu yıl 5 bin 257 yeni öğrenci kontenjanına sahip üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerin e-Devlet üzerinden 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 23.59’a kadar, yüz yüze kayıt yaptıracak öğrencilerin ise 1 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerektiği belirtildi.

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler haricinde; Denizcilik Fakültesi’nden Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü ile Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği İngilizce Bölümü, Denizcilik Meslek Yüksekokulu’ndan Su Altı Teknolojisi Programı, Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı ve Spor Bilimleri Fakültesi bölüm kayıtlarının yüz yüze yapılması gerektiği aktarıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu kayıt işlemlerinin Merkez Yerleşkesinde yapıldığı kaydedildi.

Bandırma Meslek Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu ve Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu kayıtlarının ise kendi yerleşkelerinde hazırlanan kayıt masalarında gerçekleştirildiği bildirildi.

Haber: Selin Girgin