Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’de “Kariyer Günleri”

BANÜ’de 9’uncu Kariyer Günleri’nin

BANÜ’de 9’uncu Kariyer Günleri’nin ilk gününde alanında uzman kişiler tarafından öğrenciler çeşitli konular hakkında bilgilendirildi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ)’de geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen “Kariyer Günleri” başladı. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, fakülteler ve öğrenci toplulukların iş birliğinde yapılan etkinliğin 3 gün süreceği kaydedildi. Etkinliğin açılışına; BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Endüstri İlişkiler Topluluğu desteği ile Dr. Danis Navaro “Yeni İş Modelleri ve Kariyer Yolculuğu” sunumuyla başladı. Program, Üniversite yönetimi ve öğrenciler arasında iletişim köprüsü oluşturulması ve öğrencilerin görüşlerinin alınması amacıyla “Rektör- Öğrenci Buluşması” ile devam etti. Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, sorulan soruları yanıtladı.
Programın devamında Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin destekleriyle Uzman Fizyoterapist Zafer Aksungur, “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Yolculuğu” sunumu, Nev Bandırma Hastanesi, Royal Hastanesi ve Medicana Hastanesi “Sağlık Bilimlerinde Kariyer Yolculuğu” sunumlarıyla öğrencileri bilgilendirdi. 3 gün sürecek olan 9’uncu Kariyer Günleri’nin ilk günü, “Finansal Piyasalarda Kariyer” oturumu ile devam etti. Oturuma davetli olarak katılan konuşmacılar Kurumsal İletişim Müdürü Caner Balaman, Yatırım Uzamanı Yasin Özdemir ve Yatırım Uzman Yardımcısı Oğulcan Keskin “Finansal Piyasalarda Kariyer” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ