Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ yeni mezunlarını verdi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı mezunlarının mezuniyet töreni üniversitenin Merkez Yerleşke Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. Gen. Selahattin Akalp, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Tuğg. Mahmut Büyükcingi, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, AFAD Balıkesir İl Müdürü Bayram Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, siyasi parti temsilcileri, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve velileri katıldı.

“SADAKATİ HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEYİN”

Açılış konuşmasında öğrencilerine gerçek hayatın üniversite bittikten sonra başladığını söyleyen Onyedi Eylül Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Üniversite olarak hep birlikte çalıştık, emekler verdik. Asıl hayatınız üniversite bitikten sonra başlıyor. Elde ettiğiniz pratikleri, gayretle ve çalışkanlıkla hayata geçireceğiniz yeni bir sürece adım atıyorsunuz. Ülkemize, milletimize, idealinizde olan sadakati hiçbir zaman kaybetmeyin. Kalpsiz bir beden nasıl cesetler iman etse aynı şekilde anlamsız, aynı şekilde soğuk, aynı şekilde ruhsuzdur. Sizlerin de hırs ve azimle her şeyi başaracağınıza inanıyor ve hayatınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“ASIL ZORLUK BUNDAN SONRA BAŞLIYOR”

Türkiye’nin ilk ilçe üniversitelerinden biri olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin mezuniyetinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma gelişen, büyüyen ve bölgesine lider bir konumdadır. Bu üniversitede bunu en güzel besleyen, en iyi şekilde destekleyen bir maden niteliğindedir. Bu üniversitenin kurulmasında emeği geçen ve gelişmesinde yardımcı olan eski dönem milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Sevgili kardeşlerim şimdi siz en zoru bitirdiğinizi zannediyorsunuz. Ama asıl zorluk bundan sonra başlıyor. En çok çalışacağımız ama en az kazanacağımız zamana geldiniz. Lütfen pes etmeyin.” dedi.

“ÜNİVERSİTEMİZ BU YIL 8’İNCİ MEZUNLARINI VERMİŞ OLUYOR”

Mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “Böyle özel bir anda aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayat yolculuğuna uğurladığımız, Bandırma’daki bu güzide eğitim yuvasından 2 ve 4 yıllık eğitimleri tamamlayarak ayrılan gençlerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitemiz bu yıl 8’inci mezunlarını vermiş oluyor. Genç ve hızlı bir gelişim gösteren üniversitemizden mezun olmak umarım size mesleki ve aile hayatınızda önemli kazanımlarla destek olur.” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE 1’İNCİSİ NUR KESKİN YİĞİT

Fakülteyi ve bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere ödül ve plaketleri Onyedi Eylül Üniversitesi Dekanı Süleyman Özdemir, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve Balıkesir Valisi Hasan Şıldak tarafından verildi. Törende öğrenciler keplerini atarak, mezuniyetlerini kutladı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni ve kendi bölümü olan Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni en yüksek derece ile tamamlayan 35 yaşındaki Nur Keskin Yiğit konuşmasında eğitim hayatında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından lisans bölümünden derece ile mezun olan öğrenciler mezuniyet kütüğüne isimlerini çakarak ödüllerini aldı. Öğrencilere Mezuniyet Belgeleri verildi. Tören kep atma ile son buldu.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin