Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ Rektörü, Trakya Kariyer Fuarı’na katıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. İsmail Boz, Trakya Kariyer Fuarı açılış programına katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail Boz, Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı açılış programına katıldı. Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen fuar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde gerçekleşti. Fuar Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerden; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi paydaşlığında düzenlendi. Fuara katılan Prof. Dr. Boz’a, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Armağan Türk, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Cem Aldağ ve Öğretim Görevlisi Emrullah Tekin’de eşlik etti.

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde gerçekleştirilen açılışa; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Edirne Valisi Yunus Sezer, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Taşan, Kırklareli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nurettin Aka ile bir çok akademisyen, sektör temsilcisi ve öğrenci katıldı.

“GENÇLERE YÖNELİK YAPILAN ORGANiZASYONLAR ARTTIRILMALI”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Trakya Üniversitesi ve Trakya Kariyer Fuarı tanıtım filmleri izletildi. Programda konuşma yapan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Prof. İsmail Boz, gençleri geleceğe hazırlamak için yapılan bu tür organizasyonların sayısının arttırılması gerektiğini belirtti. Ardından başta Edirne Valisi Yunus Sezer olmak üzere Trakya Üniversiteler Birliğinin rektörlerine, rektör yardımcılarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Programın fuara destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket takdim edilmesinin ardından protokol üyelerinin stantları gezmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER MERKEZİ